Legyél te is Démétér-nagyi!

Most Te is lehetsz Démétér-nagyi!

Sok nagylelkű támogatónk van, akik már nyugdíjas éveiket töltik, de amellett, hogy a saját gyerekeiket-unokáikat segítik az életben, még a Démétér Ház kis lakóinak gyógyulását is támogatják.

Mert egy Nagyinak akkora szíve van, hogy az egész világ beleférhet!

Mi azonban most nem pénzbeli támogatást kérünk, csupán annyit: ha neked már nincs 1%-od amiről rendelkezhetnél, szólj a gyerekeidnek, unokáidnak, ismerőseidnek, akik még megtehetik ezt! Sajnos sokan elfeledkeznek az 1% felajánlás lehetőségéről, másoknak nincs elég információjuk, vagy nem találnak megbízható szervezetet, akinek adhatnák.

Úgy tapasztaljuk, hogy a Nagymamák és Nagypapák azok, akik a család minden tagjára szeretettel odafigyelnek, és akiknek bölcs tanácsaira hallgatnak is a fiatalok 🙂

Legyél hát hírvivőnk, legyél Démétér-nagyi!

Mondd el nekik, hogy van itt egy kis ház a város közepén, ahol súlyos beteg gyerekek gyógyulnak. Az ország minden részéből érkeznek, szüleikkel együtt, hogy a kórházi tartózkodás alatt minden gyerek mellett ott lehessen a családja!

Az adó 1% felajánlás most hatalmas segítség ahhoz, hogy egy új központot hozzunk létre azoknak, akik már hazamehettek a kórházból, de még segítségre, támogatásra van szükségük.

Adószámunk: 18256110-1-43

Online felület, ahol a legegyszerűbb a rendelkezés:

https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login

Köszönjük, ha Te is a “Démétér család” tiszteletbeli Nagymamája vagy Nagypapája leszel! 🙂

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto