Farsangi kavalkád az osztályunkon

Ismét farsangi kavalkáddá változott az osztályunk és a Démétér Ház közösségi tere! Mind a gyerekek, mind a dolgozók egy napra farsangi jelmezbe bújtak, hogy közösen elűzzük a telet.

A jelmezek között nagy sikere volt a Gru animációs film figurájának, de a klasszikusnak számító figurákból is láthattunk ötletes felnőtt és gyerek jelmezeket. Volt kis Katicánk és kis Gombánk, az egész napos bányászás helyett pedig Hófehérke és két törpéje egy napra az osztály gyerekeinek okozott nagy örömet, még a csákányukat és lámpásukat is magukkal hozták!

A Gru című filmből ismert Mignionok voltak a legnépszerűbbek! A doktor bácsi nemcsak ötletes jelmezével, hanem vicces színészi alakításával is sokszor megnevettetett minket! Jelmezbe bújva a gyermekosztályra és a gyermekintenzív osztályra is ellátogattunk, a “sárga krumpli” mindenhol nagy meglepetést okozott.

A gyerekek nemcsak jelmezekkel, hanem kedves ajándékokkal is készültek a farsangra! Zita színes zászlókat gyártott, amikkel feldíszítette a muffinokat. Minden zászlót más mintájúra színezett, vagy ragasztott. Apukájának a színes nagy “Z” betűs zászló volt a kedvence! Kata és Anyukája pedig igazi farsangi fánkot sütöttek közösen a Démétér Házban!

A második farsangi ünnepségünk is sok élménnyel gazdagított minket. Reméljük, hogy ez a program is hagyománnyá válik osztályunkon!

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html