Fragola Fagylaltozó a Démétér családokért

A Fragola Fagylaltozó májusban a Démétér Ház bővítését támogatja!

A “HUMANS OF FRAGOLA” fotósorozatot azzal az elképzeléssel indította a Fragola Fagylaltozó hálózat, hogy jobban megismerjék azokat az embereket és gondolataikat, akikkel nap-mint-nap találkoznak. A sorozatba bekerült Dr. Kriván Gergely, az Egyesített Szent István és Szent László Kórház Gyermekhematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztályának osztályvezető főorvosa is.

Kriván doki igazi küzdő. Nem csak azért, mert futott már legalább 20 Maratont a világ különböző pontjain, hanem főleg azért mert nap-mint-nap gyermekek életét menti meg. A munkában küzd a gyermekek életéért, gyógyít és a köztes időben – erőn felül – küzd azért, hogy megteremtse az anyagi feltételeit annak, hogy életet menthessen, létrehozta és vezeti a Démétér Alapítványt.

Egy gyermek nehezen gyógyul szülő nélkül. Egy rákos kisgyereket semmiképp nem lehet magára hagyni a kórházban. Ezért épült fel 2006-ban a Szent László kórház egyik épületében a Démétér Ház.

Ebben a hónapban a Fragola Fagylaltozó a Démétér Ház második ütemének felépítésére gyűjt a kihelyezett Adománytáblákon.
Minden gombóc számít!

Fragola Fagylaltozók Budapesten:

Budapest 1065 Nagymező utca 7.
Budapest 1025 Csévi utca 7.
Budapest 1075 Károly körút 3/A.
Budapest 1025 Szépvölgyi út. 176.
Budapest 1124 Kiss János altábornagy u. 54.
Budapest 1092 Ráday utca 1-3.
Budapest 1028 Hidegkúti út 1.
Budapest 1137 Pozsonyi út 49.

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html