Kaptunk egy új elektromos tűzhelyet

Bérczi Orsolya és édesapja felajánlásának köszönhetően megérkezett az első indukciós főzőlap és elektromos tűzhely a Démétér Házba! Csupán két nap telt el a facebook felhívásunk óta, melyben leírtuk, hogy elromlott a sütőnk és szükségünk lenne egy újra, és Orsolyáék máris jelentkeztek nálunk, hogy szeretnének segíteni!

Nagyon nagy köszönetet szeretnénk mondani, hogy ilyen gyorsan a segítségünkre siettek! A felajánlásnak köszönhetően a házban lakó szülők újra tudnak sütni-főzni a gyerekeiknek!

Emellett köszönetet szeretnénk mondani azoknak a támogatóinknak, akik a Démétér Alapítvány bankszámlájára történő utalásával támogatják a többi gép beszerzését!

Ha esetleg te is segítenél nekünk bármilyen konyhai felszereléssel (az edények nagyon hamar amortizálódnak a gyakori használat következtében), akkor Sedlák Gabi a te embered! Vedd fel vele a kapcsolatot, hogy megbeszéljétek a részleteket:

Sedlák Gabi – Démétér Program koordinátor: +3670 621 7711

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto