1000 szív a Démétér Házért – budapesti fotózás támogatóknak

Február 13-án mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne csatlakozni az 1000 szív a Démétér Házért budapesti fotózáshoz és adományozáshoz. Támogasd a Démétér Ház fejlesztését és adományodért egy profi fotó készül rólad!

 

A KAMPÁNYRÓL:

Egy csupaszív szombathelyi fotós, Lovagi Milán különleges jótékonysági akcióba fogott. Elhatározta, hogy le fog fotózni 1000 embert, a bevételből pedig Démétér Ház kislakóit segíti: “Szeretnék 1000 embert lefotózni! Mindenkit, aki egy mosolygós szép fekete fehér portré fotóért cserébe egy szabadon választott pénzösszeggel támogatná a kezdeményezést, és ezzel a Démétér ház fejlesztését és működését, ahol a leukémiás gyerekek gyönyörű környezetben a szüleik társaságában tölthetik a gyógyulás hosszú heteit hónapjait”

 

Helyszín: Démétér Ház
Cím: 1097 Budapest, Albert Flórián u. 5-7. 5/C épület
Bejárat: Az új épületszárny felől

 

Készülünk harapnivalóval, üdítővel és egy kis meglepetéssel is nektek.

 

1000 szív a Démétér Házért.
1000 fénykép kislakóink gyógyulásáért.
1000 hála Lovagi Milánnak a kezdeményezésért.
1000 köszönet Nektek, akik támogattok minket.

 

Az influenza járványra való tekintettel, kislakóink védelme érdekében arra kérünk mindenkit, csak teljesen egészségesen gyertek a fotózásra.

 

⏰ Időpont foglalás: http://rcl.ink/1Ti

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto