Pár kattintás világításunk korszerűsítéséért

Neked csak néhány kattintás, ám a gyógyuló gyerekeknek hatalmas segítség – szavazz a Démétér Házra a Cherrisk versenyén!

 

Szeretnénk korszerűsíteni a Démétér Ház világítását, meglévő izzóinkat takarékos LED izzókra cserélni. A cserével közel 25.000 Ft-ot tudnánk megspórolni minden hónapban a villanyszámlánkon. A LED izzók 10 éves élettartama alatt ez összesen több mint 2,4 millió Ft megtakarítást jelentene a Háznak és daganattal küzdő kislakóinknak, valamint 27 tonna CO2 kibocsájtás csökkentéssel járulna hozzá a globális felmelegedés elleni harchoz.

 

Segítsd egyszerre a Démétér Ház kislakóinak gyógyulását és környezetünk védelmét!

 

Nem kell mást tenned, mint hogy ránk szavazol ezen az oldalon az Erre szavazok! gomb megnyomásával és e-mail címed megadásával, végül a postafiókodba érkező ellenőrző e-mail megerősítő linkjére kattintasz.

 

Ezzel máris közelebb juttatsz minket ahhoz, hogy a most világításra fordított költségünk egy jelentős részét inkább a Démétér Ház fejlesztésére fordíthassuk, ezzel is növelve kislakóink gyógyulási esélyeit.

 

Szavazatodat előre is hálásan köszönjük!

idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto