SZJA 1% felajánlása 3 egyszerű lépésben – Támogasd Te is a Démétér Ház apró lakóinak gyógyulását!

Adó 1%-od nekünk hatalmas segítség ahhoz, hogy berendezhessük a daganattal küzdő gyermekeknek és családjaiknak otthont adó Démétér Ház új épületszárnyát. A konyhával és a nappalival már majdnem kész vagyunk, ám a többi helyiség sajnos még üresen áll. Ahhoz, hogy használatba vehessük ezeket is, óriási szükségünk van most a te adó egyszázalékodra is! Mi a felajánlás menete? Cikkünk három egyszerű lépésben elmagyarázza.

A Démétér Ház 2006 óta segíti a csontvelő-átültetésen átesett gyermekek gyógyulását azáltal, hogy biztosítja a család gyógyító közelségét a beavatkozás körüli nehéz időszakban. A Démétér Ház fenntartása és bővítése támogatói hozzájárulások, kiváltképp az SZJA 1%-ok felajánlása nélkül lehetetlen küldetés volna.

Magyarországon minden magánszemély jogosult személyi jövedelemadója 1%-át egy regisztrált civil szervezet részére, további 1%-át pedig egy technikai számmal rendelkező elismert egyház részére felajánlani. A felajánlás folyamata nagyon egyszerű, ám ezt nem mindenki tudja, ezért sajnos rengeteg támogatástól esik el a Démétér Alapítvány és más civil szervezetek is. Hogy ez ne történhessen meg, az alábbiakban leírjuk, hogyan tudod nekünk a legegyszerűbben felajánlani adód 1%-át.

A felajánlás három egyszerű lépésből áll:

  1. Nyisd meg az online kitölthető Rendelkező Nyilatkozatot ezen a linken keresztül, majd töltsd ki az oldalt adataiddal. A név és adóazonosító jel megadása kötelező, a többi mezőé nem, ám mi örömmel fogadjuk, ha megadod e-mail címedet, hogy később tájékoztathassunk adományod sorsáról és apró lakóink gyógyulásáról.
  2. Az oldal alján található gombra kattintva nyomtasd ki a Rendelkező Nyilatkozatot,
  3. Juttasd el a Rendelkező Nyilatkozatot az adóhatósághoz 2019. május 20-ig az alábbi módok egyikén:
  • postai úton beküldve az adóbevallásod részeként,
  • postai úton beküldve az adóbevallásodtól függetlenül, egy lezárt, névvel és adóazonosító jellel ellátott borítékban,
  • elektronikusan beküldve az Ügyfélkapun keresztül,
  • személyesen leadva a NAV ügyfélszolgálatán,
  • munkáltatódnak átadva (munkáltatói adómegállapítás esetén) egy lezárt, névvel és adóazonosító jellel ellátott borítékban.

Ennyire egyszerű. Akár kész vagy már az adóbevallásoddal, akár nem, akár beadtad már, akár nem, ezzel a három lépéssel május 20-ig bármikor támogathatod, hogy a Démétér Házban lakó, vérképző őssejt-transzplantáción átesett gyermekek családjuk gyógyító közelségében küzdhessék le a betegséget. Neked ez az egy százalék aprónak tűnhet, de nekünk óriási segítség! A felajánlás pedig a cikkünkben ismertetett három lépéssel igazán egyszerű folyamat. A Démétér Ház bátor kis lakói már várják, hogy nekiláss! 🙂 Köszönjük előre is, ha támogatsz minket, és azt is, ha megosztod cikkünket!

Ha maradt még kérdésed 1%-od felajánlásával kapcsolatban, írj nekünk bátran a [email protected] email címre, vagy látogass el az ado1szazalek.com weboldalra, ahol minket is megtalálsz.

Cikkünkben elsősorban a Démétér Alapítvány segítésének módját mutatjuk be, de felelős civilekként maximálisan támogatjuk más szervezetek és egyházak segítését is! A támogatható civil szervezetek listáját ezen a linken, az egyházakét pedig ezen a linken keresztül böngészheted.

Köszönjük, hogy segíted apró lakóink és családjaik küzdelmét!

Videó lejátszása
idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto