Chair.ity kiállítás és jótékonysági aukció a Démétér Ház javára

A Basic Collection a Design Hét programsorozat keretében egy nagyszabású szék upcycling kiállítást és jótékonysági aukciót szervez október 10-én, a Flashback Photo Studióban, melynek bevétele a Démétér Alapítványt illeti. A rendezvényhez számos ismert alkotóművész, prominens személy és cég is csatlakozott.

A Basic Collection egy HoReCa és irodai designbútorokat forgalmazó cég, aki idén már 3. alkalommal vesz részt a Design Hét programsorozatán. A program keretében egy nagyszabású kiállítást és jótékonysági aukciót szervez, mely során 11 neves alkotóművészt kért fel, hogy kínálatából válasszanak egy-egy széket és azokat szabadon értelmezve transzformálják át saját stílusuk szerint, új jelentéstartalommal ruházva fel a használati tárgyakat.

Az alkotók névsora:

• Anna Amélie / Oláh Anna – Textiltervező
• Farkas Tatjana – Szobrász
• Csík Hargi – Grafikus
• Király Tamás – Tetováló
• Kusovszky Bea – Képzőművész, festő
• Gömbös János – Grafikus
• Manna / Dezső Marianna – Tetováló
• Melka Studio – Keramikus, graffiti / streetart művész
• Miss KK – Street art művész
• OST Konzept – Divatmárka
• Pósalaki Anett – Visual artist

A rendezvény a Flashback Photo Studio-ban kerül megrendezésre, ahol október 10-én, 19 órától kezdődően kiállítják az elkészült műalkotásokat és megtekinthetőek lesznek a művészekről készült rövidfilmek is. A székeket egy aukció keretében elárverezik: a Démétér Alapítvány részére rendezett licit során a Basic Collection által felajánlott székek megszerezhetőek, az elért összegek pedig az alapítványt illetik.

Alapítványunk a befolyt összeget régi épületszárnyunk felújítására fordítja majd. Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, regisztrálj a [email protected] email címen!

Az aukció mellett a Basic Collection nagylelkű felajánlásának köszönhetően jótékonysági nyereményjátékot is indítottunk: Adományozz egy tetszőleges összeget a Démétér Alapítvány számlaszámára (10102086-56951900-01001003) október 11-ig, a közleményben „Basic Chair.ity” megjelöléssel – az adományozók között október 14-én 4 db design szék kerül kisorsolásra! (A nyereményjáték szabályzatát itt olvashatod.)

A Démétér Ház kislakói, családjai és munkatársai nevében is köszönjük a nagylelkű támogatást Győrfi Pálnak, a Flashback Photo Studionak, Lobenwein Marcellnek, a LumoConceptnek, Ofner Gergőnek, Orosz Barbarának, R. Szabó Jánosnak, a Startvideonak, a TG Italianonak és Tollner Máténak! További információk a Basic Collection Facebook oldalán.

Videó lejátszása
idn poker slot server thailand
https://mix-parlay.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://siji4d.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html https://imba-slot.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/index.html
megasloto